FAVARA EN MARXA” RECULL 1139 EUROS EN UN MES

Escrito por el 14 enero, 2019

L’associació contra el càncer “Favara en Marxa” ha recollit en un sol mes, el de desembre de 2018, 1139euros. La presidenta de l’associació, M.José Malonda, ha explicat que aquesta quantia ha estat possible gràcies a  la gran quantitat de gent que s’ha bolcat a l’hora de col·laborar en tots els actes que s’han programat.

La recaptació s’ha dut a terme a través de diferents iniciatives com són, en primer lloc, la farda de la venda de la loteria de Nadal, tant en la venda de dècims com de les paperetes i en total ha sumat 506 euros.

D’altra banda, i amb coincidència del sopar de cloenda de la setmana de la Gent Gran de Favara organitzat des de l’Ajuntament de Favara, es van vendre tiquets solidaris i es recolliren 168 euros.

Finalment, es va dur a terme una rifa solidària on el premi a sortejar eren 300 euros. Es van recollir 165 euros de venda i la persona agraciada amb els 300 euros: Toni Sancastro Pérez va donar la quantia del premi íntegrament a la lluita contra el càncer. Així, en suma es van recollir un total 465 euros.

Des de l’associació “Favara en marxa” volem agrair a totes les persones que ens ajuden a fer possible que la recollida de fons econòmics per a la investigació científica siga una realitat. En la lluita contra el càncer la recerca i investigació científica són una reivindicació constant per part de tota la comunitat científica i la societat ja que sense investigació no s’avança amb la lluita contra el càncer.

Des de “Favara en marxa” reiterem el nostre agraïment  perquè que un poble tan menut com Favara tinga la capacitat de mobilització i col·labore amb una quantitat de 1139 euros en un mes ens alenta a seguir treballant i organitzant esdeveniments per lluitar contra aquesta lacra que és el càncer.


Opiniones de los lectores

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Xuquer Radio

Emisión LIVE

Current track
TITLE
ARTIST

Background