Flors Xúquer guanya el primer premi del XXIX Concurs d’Aparadors Nadalencs de Sueca

Escrito por el 21 diciembre, 2018

És una de les iniciatives estrela pel Nadal a Sueca, plenament consolidada en el calendari de propostes i iniciatives per promocionar el comerç de proximitat en la campanya de compres. El Concurs d’Aparadors Nadalencs, que l’any vinent complirà la seua 30a edició, ha conegut este dimecres el nom dels seus guanyadors. El veredicte del jurat ha atorgat el primer premi, de 1.200 euros, a Flors Xúquer, participant habitual del certamen, un comerç que col·lecciona ja diferents guardons en les darreres edicions.

Mónica Beltrán, gerent de la floristeria, ha explicat que l’element principal de la decoració guanyadora ha estat la il·luminació. La responsable del muntatge recomana visitar-lo de nit, atés que l’absolut protagonista de l’aparador és el joc de llums sobre el fons blanc i apunta que ha emprat també altres materials com ara teles, vidre i, per descomptat, flors i plantes.

El segon i tercer premi, valorats en 800 i 500 euros, han recaigut en Redondo Vidrieras i Martínez Modesto fotógrafos, respectivament. El quart premi, valorat en 300 euros, ha sigut per a Chirel Floristes.

Un total de quinze comerços han participat en la present convocatòria. En esta nova edició s’han disputat els premis els comerços Redondo Vidrieras SL (Av d’Espanya, 43), Jovian, marcs i pergamins (Vil·la i Honor de Corbera, 38), Indumentaria Valenciana MªCarmen Ferrandis (c.Barrot nº2 Baix), Monmamà (c. Sequial, 59), Sueca Expres café (Ronda Bernat Aliño), Chirel Establiments (Plaça del  Portal de  Cullera), Flors Xúquer (Av. Villa i Honor de Corbera, 27), Infinit (c. Moro nº18 baix),  Òptica Manafé (c. Mare de Déu, 31-baix), Colours mobiliari juvenil (c. Sant Cristòfol, 14), Bon dormir (Camí Dos Pontets, 14), Hera Moda Mujer (c.Sant cristofol nº10),  Identité (Placeta Rosanes, 7),  Martínez Modesto Fotografos (c. Sequial, 73), Mementé (c. Sant Doménec, 6).

En esta edició el jurat, que ha valorat el disseny, la composició, la distribució d’elements, la creativitat i originalitat, la il·luminació, els colors ambientals  i l’ús dels productes propis en les propostes presentades, ha estat integrat per David Esteve, director de la passarel·la de Sueca; Inés Robledo, cap del departament d’Arts Plàstiques de l’IES Joan Fuster i Noelia Lledó, experta en publicitat i màrqueting. També han format part del jurat, amb veu però sense vot, el president de l’Associació de Serveis i Comerços, Arrima’t, Tony Landete, i el regidor de Comerç a l’Ajuntament de Sueca, Xavier Masó.

El regidor de Comerç va estar l’encarregat de lliurar els guardons als guanyadors al costat del president d’Arrima’t i dels regidors de Festes i Urbanisme, Salvador Giménez i Julio Serra.


Opiniones de los lectores

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Continuar Leyendo

Xuquer Radio

Emisión LIVE

Current track
TITLE
ARTIST

Background